Menu

 

 

Nieuw Graaf Special licht:

Onze Graaf Special licht is een bier met maar  3,5% alcohol en heeft een mooie volle bloemige smaak met een lekker frisje!

Graaf van Heumen Weizen

Een niet zoet volfris bovengistend bier op basis van 50% tarwe en 50% gerstenmout. gebrouwen volgens het traditionele Reinheidsgebot. Dus zonder kruiden. Niet zwaar hoppig, met een vleugje banaan in de nasmaak. Dit mooie traditioneel gebrouwen bier is niet helder door een waas van biergist. Alcohol percentage 4,8%. Wederom een beleving van smaken.

Graaf van Heumen Tripel

Een krachtige, licht zoete en zeer mooi gehopt bier van 7,6% alcohol. De mooie bitterheid is o.a. verkregen door de aller beste hop zoals Saaz hop. Deze zorgt mede voor de bloemige geur.

De Graaf van Heumen Bock

Herftsbock is een bier van hoge gisting, heeft een donkere kleur en is gebrouwen van gerstenmout en gebrand kristalmout. Bevat een alcohol percentage van 6,4 % en de serveertemperatuur is 6-7 graden. De stevige en eigenzinnige smaak is wat de Bock zo geliefd maken in de regenachtige donkere herfstavonden.

De Graaf van Heumen Fresh Hopped

Een eigenwijs single hop bier met eigen gekweekte marinka hop vanaf Landgoed Bergzicht de Raaf.Mooi bitter maar toch pok fruitig van de verse hop. Dus de hop is  na het plukken direct de ketel in gegaan. Alch. 6,7 %