Menu

Nieuw Graaf Special licht:

Onze Graaf Special licht is een bier met maar  3,5% alcohol en heeft een mooie volle bloemige smaak met een lekker frisje!

Graaf van Heumen Amber

Amberkleurig bier met een mooie zoete nasmaak en een perfect bloemige hop balans en een lichte toets van de kruiden gerstemout, karwij, anijs en zoethout, die dit bier nog mooier maken. Graaf van Heumen Amber laat zich het liefst drinken bij 6-8 graden. Alcoholpercentage van 6,4%. 5% van de omzet van dit brouwsel doneren we aan stichting ALS.

Graaf van Heumen Lentebock

Een overheerlijk mooi naar het voorjaar ruikend bier, welke gebrouwen is met de mooiste aromatische hoppen van de nieuwe oogst. Door de toevoeging van o.a. een honing van de buren, heeft het bier iets bloemigs. Dit bier is traditioneel gebrouwen en van bovengisting, niet gefiltreerd zodat een waas van gist nog in het glas terug te vinden is. Deze zorgt mede voor een mooi smaak pallet. Beleef dit mooie koper kleurige bier van 6,7% alc. Vol.

Graaf van Heumen Weizen

Een niet zoet volfris bovengistend bier op basis van 50% tarwe en 50% gerstenmout. gebrouwen volgens het traditionele Reinheidsgebot. Dus zonder kruiden. Niet zwaar hoppig, met een vleugje banaan in de nasmaak. Dit mooie traditioneel gebrouwen bier is niet helder door een waas van biergist. Alcohol percentage 4,8%. Wederom een beleving van smaken.

Graaf van Heumen Tripel

Een krachtige, licht zoete en zeer mooi gehopt bier van 7,6% alcohol. De mooie bitterheid is o.a. verkregen door de aller beste hop zoals Saaz hop. Deze zorgt mede voor de bloemige geur.

De Graaf van Heumen Blond

Is een fris en volmoutig lichtzoet bier van met een droge lichtbittere afdronk. Ondanks de bittertonen, is dit bier zeer toegankelijk voor niet-bierkenner. Dit bier is uitsluitend gebrouwen met mout, hop, water en biergist en heeft geen verdere toevoegingen. De Graaf van Heumen BLOND laat zich het liefst drinken bij 6 - 8 graden.

De Graaf van Heumen Bock

Herftsbock is een bier van hoge gisting, heeft een donkere kleur en is gebrouwen van gerstenmout en gebrand kristalmout. Bevat een alcohol percentage van 6,4 % en de serveertemperatuur is 6-7 graden. De stevige en eigenzinnige smaak is wat de Bock zo geliefd maken in de regenachtige donkere herfstavonden.

De Graaf van Heumen Superieur

Graaf van Heumen Superieur is een eenmalig bovengistend voorjaarsbier met late dryhopping. Een mooie balans in een droge hoppige smaken en geuren. Dit is een uniek speciaal gebrouwen bier dat tijdelijk te beleven is. Met een alcoholpercentage van 6,4% een mooie reden om te genieten.

De Graaf van Heumen Fresh Hopped

Een eigenwijs single hop bier met eigen gekweekte marinka hop vanaf Landgoed Bergzicht de Raaf.Mooi bitter maar toch pok fruitig van de verse hop. Dus de hop is  na het plukken direct de ketel in gegaan. Alch. 6,7 %